“גרנולה” פיצפוצים ארוחת בוקר ללא גלוטן

גרנולה פצפוצים

לפעמים כשבא לנו לגוון ארוחת בוקר לילדים אנחנו מכינים להם ארוחת בוקר טבעונית – “גרנולה” פיצפוצים.
1. כי זה מאוד מהיר להכנה
2. זה מאוד טעים ואפשר לגוון את זה עם כל מיני פירות.
בדר”כ אנחנו נוהגים להגיש להם את זה עם חלב קוקוס או חלב שקדים עם קמצוץ וניל. וכשבא לנו ממש להתפרע אז גם עם קרם קוקוס.

טוב, מה אנחנו צריכים

  • 2 כוסות פצפוצי אורז
  • 1/4 כוס שקדים
  • חופן גרעיני חמנייה
  • חופן גרעיני דלעת
  • חופן חמוציות
  • 3-4 כפות סילאן

 ניגש לעבודה

  • נערבב בקערה את כל המרכיבים למעט החמוציות (אותן נוסיף אחרי האפייה)
  • נשטח את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  • נכניס לתנור שחומם מראש ל 150 מעלות צלסיוס למשך 10-15 דקות ונערבב מידי פעם
    site
  • אחרי שזה מוכן, נוסיף את החמוציות, נערבב ונגיש..
    אגב, מי שמעוניין יכול לקחת את זה לכיוון השוקולד ולהוסיף גם קקאו ועוד קצת המתקה, לערבב יחד עם שבבי קוקוס ועוד… מוזמנים לספר לי על עוד רעיונות שניסיתם 🙂

בתאבון!

 

2 תגובות

  1. הי רחלי . עכשיו סיימתי להכין . יצא מדהים…. עכשיו נשאר לי לחכות ולראות את הפנים של הילדים כשהם אוכלים את זה… מבטיחה לעדכן בתגובות שלהם 🙂 תודה .

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

 
 
 
 
שינוי גודל גופנים
ניגודיות