משתתפים ממליצים

חשבנו שיהיה נחמד לשתף אתכם בחוויות של המשתתפים בסדנאות שלנו. האמת, לא נמאס לנו לשמוע כמה שהם נהנו ואיזה שינוי עזרנו להם לעשות כי בגדול, בדיוק בשביל זה אנחנו כאן 🙂
רוצה גם להמליץ? לחצ/י כאן לשליחת המלצתך ונשמח להעלותה גם.

“אבי ורחלוש המקסימים.
תודה רבה על הערב המופלא שהתקיים אתמול. היה לנו לעונג להיות חלק מהחוויה הכל כך מעשירה והדלישסית הזאת.
אבי מסביר מצויין והאווירה הייתה כל כך נינוחה וכיפית. בישלנו ביחד, קישקשנו ביחד, צחקנו ביחד וכמובן גם אכלנו ביחד!
כל כך שמחתי להכיר שני אנשים מעבר לפייסבוק ולגלות שאתם עוד יותר מקסימים במציאות! לדעתי לכל הטבעוניים הסדנה הזו היא MUST. הרבה מהאנשים שאני מכירה לא מסוגלים לעבור לטבעונות רק בגלל שהם מכורים לגבינות אז הנה לכם הפתרון! אבי ז’אן ורחלי המקסימים עם סדנאות של גבינות הכל כך טעימות וללא טיפה של סבל!!!”

לילך מדב

“השתתפתי בסדנת הגבינות של אבי ורחלי והיה מעולה. ממליצה מאוד למי שמעוניין להעשיר את המטבח הטבעוני או הבריא שלו בצורה פשוטה מאוד אך גם יצירתית מאוד.”

רחלי איבקר

“רוצה להודות לאבי ורחלי על החוויה יוצאת הדופן אתמול בסדנת הגבינות הטבעוניות, בתור צמחונית כחצי יובל שנים וטבעונית מזה שנה, נחשפתי לעולם שלא הכרתי , כל כך חיוני למי שרוצה להיות טבעוני ולהפטר סופית ממוצרי החלב שמשמשים בעיקר כברירת מחדל נוחה לשימוש. היה מקסים טעים ונעים, ממליצה בחום”

הלן נוניסקי

“אבי ורחלי היקרים תודה רבה על סדנת הגבינות המשובחת שהעברתם אתמול ברמת גן. כל כך טעים ואיכותי. סגרתם לי את הפינה של הגבינות שכל כך חסרו לי מאז הטבעונות. והגבינות הרבה יותר טעימות מהטעם הזכור לי מגבינות רגילות. והיוגורט היה נהדר. הספקתי לצלם רק גבינה אחת לפני שהתחילו לאכול.”

אירית קשי

“אבי ורחלי המקסימים,
הייתי ביום חמישי בסדנה להכנת גבינות בכרמיאל.
היה מפתיע, יצירתי מאד ובעיקר ט-ע-ים-!
הכל כבר מיושם בבית והגבינות עברו את מבחן הטעם של הילדים.
תבורכו על היצירתיות והקסם שאתם מכניסים באגוזים בפרט ובמזון בכלל
שיהיה לכם שבוע מקסים ומלא במתכונים שוויםםםםם”

נירית יעקב כהן

“תודה על הסדנא המדהימה אתמול!!! היה מעניין וטעים! מעבר ליכולות הקולינריות שלך, יש תחושה שיועדת לעשייה הזאת, מה שהופך את כל החוויה למיוחדת! מאחלת לכם שגשוג והצלחה! אתם צוות נפלא! (המיידלה ואתה:-))”

רונית קצנלסון

“איזה מעניין וטעים היה בסדנה שלך (שלכם). רכשתי המון ידע,הייתה ממש כיפי ומלא חוש הומור. היצירתיות וההתרגשות שלך בהכנת האוכל ראויה להערצה. ברכות!!!”

תמר גולדנר

“הסדנה שהשתתפתי בה היתה מעולה מאוד נהניתי נתת את כולך ממליצה בחום לקחת חלק בסדנת הגבינות הטבעוניות של אבי תודה ושבוע טוב”

בלהה נוימן

“אני ובתי (הטבעונית) השתתפנו בסדנה ונהנינו מהחוויה, מהמקצוענות של אבי (ושל זוגתו הנפלאה רחלי) ובעיקר מהתוצאות שעולות מאז באופן קבוע על שולחננו.
כבית שחציו טבעוני וחציו קרניבורי, התוצרים מככבים אצלנו וכל בני הבית נהנים ומהללים על המוגמר.
תודה לך אבי על הטיפים, על שפע הידע ועל היצירתיות השופעת והמדבקת, נהנינו בכל רגע וממשיכות ליהנות מהתוצאה!”

סיגל צוקר

“מי שגבינות הן חלק מחייו ומסיבה כזו או אחרת לא אוכל מוצרי חלב, בסדנה נפתרות כל הבעיות: גבינות נפלאות עם אינסוף טעמים אפשריים ומועברת בסבלנות, אדיבות ומקצועיות על ידי אבי ורחל, פשוט נפלאים!!!
מחכה לסדנאות נוספות  :)”

אלה מורן

“היה מעניין, טעים, מהנה ונחמד. ממליצה בחום להצטרף לסדנאות שלך ולהכיר טעמים חדשים במתכונים פשוטים ומופלאים.”

ליאת דביר

“מוכרחה להודות הגעתי סקפטית מאוד לסדנת הגבינות של אבי..כבר מהמתכון הראשון הבנתי שאפשר גם אחרת..היה טעים ופשוט. מוכרחה לשבח את אבי על סדנא מרתקת עשירה בטעמים והעוגה הטבעונית בסוףףף…טעיםםםםםםםם. תודה”

יערית בלזיצקי

“כאחת שניזונה לרוב מבשר ואוכל מטוגן גיליתי דרך חיים חדשה, מזינה ועשירה בטעמים.
תודה לאבי על סדנא ששינתה לי את החיים.”

איילה מיכאל

“הסדנא הייתה חוויה נעימה מאד והועברה ברוב חן וידע מקצועי. הופתעתי מהטעם הנפלא של הגבינות, הקלות של הכנתן, מגוון הוריאציות של הטעמים שאפשר לבחור. חזרתי עם סקרנות ומוטיבציה רבה להתנסות בבית.
חוויה שמומלצת בחום לכל אחד ואחת, גם אם לא טבעוניים.”

אריאלה

“רחלי ואבי המקסימים, תודה על סדנא נפלאה, מעשירה ובעיקר טעימה מאוד. נהנתי מכל רגע מחכה לסדנא הבאה וממליצה בחום לכל מי שרוצה להעשיר את עולמו האישי וטעמו הקולינארי. אגב, הגבינות חוסלו על ידי כל בני משפחתי שלהפתעתי, אהבו מאוד. חבל שאי אפשר להעביר דרך התמונות את הטעם שחווינו, היה סופר שווה.”

אירית

“אחת החוויות היותר מעשירות שנכחתי בהן! הסדנא של אבי עשירה בידע , בהומור , בחום ובלב הרחב שלו ושל אשתו רחלי . המתכונים יכולים להיעשות על ידי כל אחד ואחת מאיתנו והטעם הסופי אלוהי! אני משתמשת בעצותיו ומתכוניו של אבי על בסיס יומיומי ונהנת מהמטעמים שיוצאים . מומלץ מומלץ מומלץ!!”

סופי

“כצמחונית מיוסרת מאהבה לגבינות אני נמצאת במאבק ארוך בניסיונות למצוא תחליפים טעימים לגבינות האהובות אבל עד כה כל מה שקניתי וטעמתי היה רחוק מאוד מאוד מהציפיות…
הגעתי לסדנא עם אמא שלי (שאינה צמחונית אך רגישה ללקטוז ונאלצה להיפרד ממוצרי חלב די מזמן), ומהרגע הראשון ההפתעות לא הפסיקו להגיע בזו אחר זו… אבי ורחלי מדבקים בהתרגשות וההנאה שלהם מגילויי האפשרויות שבמטבח הטבעוני, הפשטות שבהכנה קנתה אותנו (שתינו לא חזקות בסבלנות רבה במטבח) והטעמים היו בלתי רגילים!
חוץ מלמידת המתכונים עצמם הרחבנו מאוד את הידע שלנו על תחליפים ותזונה טבעונית בכלל וקיבלנו הרבה מאוד טיפים כלליים להכנה שאני בטוחה שיועילו לנו רבות בהמשך.
היה כיף, היה פשוט, היה טעים- נסו ותיהנו :)”

עדי

“סדנה מעניינת ומעשירה, אוירה טובה ובעיקר טעימה. ממליץ לכל מי שמחפש אלטרנטיבות נוספות לדברים טעימים למרוח בסנדוויץ’ או למי שמעוניין באופן כללי להעשיר את הידע ואת המטבח.”

דודו

 

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

 
 
 
 
שינוי גודל גופנים
ניגודיות