פירות, גרנולה ודייסת קונפלור

פירות וגרנולה
בוקר חג והחלטתי לא להתאמץ ולהכין משהו קליל ומהיר לארוחת בוקר. לקחתי כמה פירות וחתכתי לקוביות, הוספתי אגוזים, חמוציות וגרנולה.
עירבבתי הכל ושמתי בקערית אבל משהו שם היה חסר לי…
אז הכנתי דייסת קונפלור פשוטה ובניתי את המנה קצת אחרת והנה מה שעשיתי ומה שיצא בסוף (תרתי משמע)

מצרכים

  • 1.5 בננה
  • 1 אשכולית אדומה
  • 1 תפוח (איזה שאתם אוהבים) מקולף
  • 1 נקטרינה / אפרסק
  • חופן אגוזי מלך
  • חופן חמוציות
  • 3-4 כפות של גרנולה אפויה (אפשר לראות כאן מתכון להכנת הגרנולה)

לדייסת הקונפלור

  • 2 כפות קונפלור
  • חצי כוס חלב סויה / שקדים
  • 2 כפות מייפל או כפית סוכר

אופן ההכנה

  • חותכים את הפירות לקוביות ומעבירים לקערית ומוסיפים את האגוזים, חמוציות, וגרנולה

להכנת הדייסה

  • שופכים לקלחת את חלב הסויה יחד עם הקונפלור והממתיק ומערבבים על חום נמוך עד לקבלת מרקם סמיך מעט (שלא יהיה סמיך מידי אלא נוזלי כזה כמו טחינה)

להרכבת המנה

    • לוקחים רינג עגול ומניחים על כלי הגשה ומכניסים לתוכו את תערובת הפירות ודוחסים קלות
    • מוציאים את הרינג ויוצקים מעל את הדייסה

פירות גרנולה ודייסת קונפלור

  • מגישים 🙂

בתאבון!

 

One Comment

  1. מדהים כמו כל השאר

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

 
 
 
 
שינוי גודל גופנים
ניגודיות