ממרח אספרגוס
מצרכים
- 6-7 גבעולי אספרגוס
- חופן בצל ירוק קצוץ
- 1.5 כפית מיונז טבעוני
- 1/4 כוס קשיו לא קלוי
- מלח ע"פ טעם
- 2 כפות לימון
- 1 כפית שמן זית
- 1/2 כוס מים
אופן ההכנה
- לקלף (עם קולפן) את גבעולי האספרגוס
- לטחון את כל המרכיבים עד לקבלת ממרח חלק
ניתן להגיש עם קרקרים או ברוטב לסלט.
בתאבון!
היי אבי,
יש צורך להשרות את הקשיו?
תודה
כן. אני בד"כ משרה אגוזים/זרעים/שקדים וכד' לפני שימוש
היי אבי
כל המתכונים שראיתי לעשיית מיונז טבעוני עשויים מחלב סויה
יש לך רעיון לתחליף ?
תודה!
לילך היי,
אפשר להכין מאבוקדו או מקשיו אבל זה אותו הטעם.
אולי אעלה מתכון לזה בעתיד.