ממרח אספרגוס

ממרח אספרגוס

מצרכים

  • 6-7 גבעולי אספרגוס
  • חופן בצל ירוק קצוץ
  • 1.5 כפית מיונז טבעוני
  • 1/4 כוס קשיו לא קלוי
  • מלח ע"פ טעם
  • 2 כפות לימון
  • 1 כפית שמן זית
  • 1/2 כוס מים

אופן ההכנה

  1. לקלף (עם קולפן) את גבעולי האספרגוס
  2. לטחון את כל המרכיבים עד לקבלת ממרח חלק

ניתן להגיש עם קרקרים או ברוטב לסלט.

בתאבון!

 

4 תגובות

  1. היי אבי,

    יש צורך להשרות את הקשיו?

    תודה

  2. היי אבי
    כל המתכונים שראיתי לעשיית מיונז טבעוני עשויים מחלב סויה
    יש לך רעיון לתחליף ?

    תודה!

    • אבי ז'אן לוי says:

      לילך היי,
      אפשר להכין מאבוקדו או מקשיו אבל זה אותו הטעם.
      אולי אעלה מתכון לזה בעתיד.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

 
 
 
 
שינוי גודל גופנים
ניגודיות