תפו”א ננסי אפויים בפסטו

תפו"א בפסטו 1

זה מתכון פשוט פשוט אבל בא מה זה טוב בארוחה 🙂

מצרכים

  • תפוחי אדמה ננסיים / קטנים / צעירים
  • כוס וחצי עלי בזיליקום
  • 1/2 כוס צנוברים או 1/2 כוס אגוזי מלך
  • 3 שיני שום
  • 1/2 כפית מלח אטלנטי
  • 5-6 כפות שמן זית

אופן ההכנה

שוטפים את תפוחי האדמה היטב, מגבים ושמים בתבנית.
מכינים את הפסטו – מכניבסים את כל המרכיבים (למעט תפוחי האדמה) למעבד מזון וטחנים עד לקבלת ממרח. במידה והממרח יוצא גושי או מוצק מידי ניתן להזליף מעט שמן תוך כדי ערבול עד לקבלת המרקם הרצוי.
שופכים את הפסטו על תפו”א ומעסים כל תפוחון עם המון אהבה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 35-45 דקות.
יוצא מעדן, בתאבון.

 

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

 
 
 
 
שינוי גודל גופנים
ניגודיות