סושי חצילים

2

את המנה הזו הכנתי כמנה ראשונה לארוחת שבת, מנה מעניינת לכל אלו שאוהבים חצילים…

מצרכים

  • 1 חציל
  • 2 גזרים
  • 1 סלק
  • נבטי אלפלפא
  • גבינה טבעונית למריחה

אופן ההכנה
1. פורסים לפרוסות את החציל ומשמנים קלות, מניחים בתבנית (עם נייר אפייה) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 15-20 דקות (באמצע הזמן להפוך צד).
2. בזמן שהחצילים באפייה חותכים לרצועות את הגזר והסלק.
3. כשפרוסות החצילים מוכנות מורחים (את החלק העליון) במעט גבינה טבעונית, אפשרי גם בטעם בזיליקום/פסטו (אני השתמשתי בטיבעית עם אקסטרה שום – בקרוב אעלה גם מתכון לגבינה טבעונית למריחה)
4.מניחים על פרוסת החציל את הגזר, הסלק והנבטים
3
5. מגלגלים כמו סושי וקוטמים את הקצוות
6. מגישים עם בלסמי או רוטב סויה
2

בתאבון,

 

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

 
 
 
 
שינוי גודל גופנים
ניגודיות