טיפ: איך פותחים קוקוס צעיר

פתיחת קוקוס
אני נשאל הרבה כיצד פותחים קוקוס אז החלטתי להציג את התהליך בצורה ויזואלית כולל הוצאת בשר הקוקוס…

1. משכיבים את הקוקוס על הצד וחותכים בצד השפיצי שלו יחד עם קו האגוז.
2. מקלפים עם הסכין עד שמגיעים לגוף האגוז הקשה.
3. מכים בחוזקה ובזהירות) עם עקב הסכין את האגוז על מנת ליצור חריץ.
4. מרימים את כיפת האגוז ע”י שימוש בחוד הסכין והאצבע (בזהירות לא להיחתך)
5. בשר הקוקוס נגלה לפנינו
6. יוצרים חתך קטן ומרימים את בשר הקוקוס ובפנים נמצאים מי הקוקוס המדהימים.
7. לוקחים כוס ומניחים על פתח האגוז.
8. הופכים בכדי להגיר את הנוזלים לכוס או שפשוט מכניסים קשית ושותים.
9. בעזרת שפכטל צר מפלסטיק (אני קניתי בהום סנטר) אפשר גם עם כף מפרידים את בשר הקוקוס מקליפת האגוז.
10-11 אחרי שהפרדנו את כל בשר הקוקוס מהקליפה אפשר להוציאו.
12 בשר הקוקוס יצא בשלמותו.

אל ייאוש… לוקח קצת זמן תירגול עד שמצליחים להוציא את בשר הקוקוס בשלמותו, מצליחים בסוף.

 

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

 
 
 
 
שינוי גודל גופנים
ניגודיות