קרם מנגו, קציפת קוקוס ובננה

קרם מנגו קצפת קוקוס

בא לכם קינוח? אחרי כל האוכל הזה בטח חסר לכם משהו מתקתק, קבלו מתכון שיפיל כל אורח שיבוא לסעודה…

מצרכים

  • קרם מנגו
  • 1 מנגו חתוך לקוביות (שישב במקפיא שעתיים לפחות)
  • 1 בשר מקוקוס שלם צעיר
  • 1/2 בננה
  • קצפת קוקוס
  • 1 קרם קוקוס (שישב במקרר 24 שעות לפחות)
  • 2 כפיות תמצית ןניל
  • 3-4 כפיות מייפל/אגבה
  • 1.5 כפית לימון

אופן ההכנה

קרם מנגו – להכניס לבלנדר את כל המצרכים ולערבל עד לקבל מקרם קרמי (לשמור בצד… ולא לנשנש)

קצפת קוקוס – להגיר את הנוזלים ואת הקרם המוצק לשים בתוך מערבל, להוסיף את החומרים ולערבל עד לקבלת מרקם קצפתי.

יוצקים את קרם המנגו בתוך כוסית (אפשר לשים בתחתית הכוסית עיגול חמאת קקאו/שוקולד ) ומעליו יוצקים את קצפת הקוקוס ומקשטים עם שביבי/טיפות שוקולד מריר
וגרידת חמאת קקאו … בתאבון.

 

2 תגובות

  1. האם אפשר לעשות את קצפת הקוקוס גם ממי קוקוס שבקופסאות הקרטון הירוקות, 18.5 % שומן?

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

 
 
 
 
שינוי גודל גופנים
ניגודיות