פסטה זוקיני ברוטב אלפרדו

2

מתכון פשוט ומהיר להכנה אבל טעים טעים…

מצרכים

2 זוקיני גדולים (לא מצאתי אז הכנתי עם קישוא)

לרוטב

  • 2 כוסות קשיו מושרה
  • 2 כפות לימון
  • 1 שן שום
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית הל
  • 1 כפית מלח אטלנטי
  • 1 פטריית שמפניון גדולה (גדול של אגרוף בערך) אם אין אז 3-4 קטנות.
  • 1 כוס מים
  • 1 כף שמרי בירה

אופן ההכנה

לקלוף את הזוקיני בקולפן ג’וליאני (רצועות) או לחילופין אפשר להשתמש בספירומט, יוצא מסולסלים.

הרוטב

להכניס את כל הרכיבים (למעט הזוקיני) לבלנדר ולטחון עד לקבלת מרקם סמיך וחלק.

אפשר לקשט עם עלי בזיליקום, עגבניות טריות / מיובשות ושמן זית.

 

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

 
 
 
 
שינוי גודל גופנים
ניגודיות