מוקפץ סגול

מוקפץ סגול

הרבה אנשים לא מעריכים נכונה את הכרוב הסגול… כרוב סגול מכיל כמויות משמעותיות של אנתוציאנינים אשר מעניקים לו פעילות נוגדת חמצון גבוהה בהרבה מזו של הכרוב הירוק ובנוסף הוא עשיר במגוון גדול יחסית של ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים ואתם יודעים מה? גיליתי שהוא גם מאוד מאוד טעים

אז אחרי שהחכמנו קצת בואו נתחיל לעבוד… ההכנה יחסית פשוטה

מצרכים

  • 1/2 כרוב סגול
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 1 פלפל חריף קצוץ דק
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות
  • 1 בצל לרצועות
  • 2 שני שום קצוץ דק
  • 1 כפית גרידת ג’ינג’ר
  • 3 תירס גמדי לפלחים
  • 1/2 כוס נבטוטי מש
  • 1 פטריית שמפיניון לפלחים
  • חופן אדממה

איך מכינים
בוזקים מעט שמן קוקוס בווק ומוסיפים פנימה את רצועות רצועות הבצל, הפלפל והגזר.
להקפיץ קלות למשך כמה דקות להוסיף כפית שמן סומסום, את גרידת הג’ינג’ר, שום קצוץ ופלפל חריף קצוץ דק ולהמשיך להקפיץ.
בשלב זה אני מוסיף סויה (משהו כמו 1/4 כוס כאשר חצי מזה זה מים) ומוסיף את הכרוב, הפטריות והתירס הגמדי, ממשיך להקפיץ את הווק בפוזה של שף לעוד 5 דקות ואז מוסיף את הבצל הירוק, האדממה ואת נבטוטי המש ומקפיץ בסיבוב נוסף ומוריד מהאש.

בתאבון 🙂

 

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

 
 
 
 
שינוי גודל גופנים
ניגודיות