אגסים מוקרמים

אגס מוקרם

מצאתי במקרר כמה אגסים שהתחילו לשנות צורה והחלטתי לבנות איתם קינוח לארוחת הצהריים וזה מה שיצא…

מצרכים

  • 5 אגסים קטנים
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1/4 כפית קינמון
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כפית סיידר תפוחים
  • 1/4 כוס יין אדום
  • מעט תותי יער (לקישוט לא חובה)

אופן ההכנה

טוחנים 3 אגסים יחד עם מיץ לימון למחית ולשניים הנותרים קוטמים את החלק התחתון כדי שיעמדו ולא יתגלגלו.
מחממים מחבת עם יין וקינמון ויוצקים פנימה את מחית האגסים.
מוסיפים תוך כדי בחישה את הסילאן וסיידר התפוחים.
ברתיחה מוסיפים את האגסים ומצמצמים את הנוזלים עד לקבלת מרקם מעט סמיך… מידי פעם לבזוק על האגסים מעט נוזלים.
ומה שנשאר עכשיו הוא… לקשט ולאכול, בתאבון

 

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

 
 
 
 
שינוי גודל גופנים
ניגודיות